Een donatie doen?

De Dierenvoedselbank draait geheel op giften van particulieren en bedrijven. Een donatie doen kan op verschillende manieren:


Een financiële bijdrage doen

De Dierenvoedselbank heeft kosten die betaald moeten worden. Denk aan: Vaste lasten, websitehosting, administratiekosten, brandstofvergoedingen en incidenteel zal er voedsel gekocht worden (denk aan voeding voor zieke dieren). Een financiële bijdrage is daarom zeer welkom. U kunt een gift overmaken op de volgende bankrekening: NL41TRIO0320523675 tnv Stichting Dierenvoedselbank Zeist of nog veel makkelijker via de doneerbutton of QR-code hier onder. U kunt dan kiezen voor een eenmalige machtiging of een doorlopende machtiging. Met een doorlopende machtiging zijn wij verzekerd van een stabieler inkomen. De frequentie en het bedrag mag u uiteraard zelf bepalen en u kunt het ieder gewenst moment (na de eerste afschrijving) stop zetten.

 

 Of scan de QR-code:


Diervoeding en dierbenodigdheden doneren

Diervoeding mag gedoneerd worden aan de Dierenvoedselbank maar niet alleen dierenvoeding kunnen wij gebruiken, ook kattenbakvulling, anti-wormmiddelen, vlooienbestrijding, stro/zaagsel/schelpenzand, snacks voor alle diersoorten, voerbakken, riemen, speelgoed, waterflessen, enz.

Donaties kunnen op de uitgiftedag gebracht worden naar de Dierenvoedselbank of op afspraak bij 1 van de vrijwillige inzamelpunten. Voor meer informatie en adressen graag even een mailtje sturen naar info@dierenvoedselbankzeist.nl


Tijd en liefde doneren

Zonder tijd en liefde van onze vrijwilligers zijn we niets dus kijk vooral eens onder het kopje vrijwilliger worden