Een donatie doen?

De Dierenvoedselbank draait geheel op giften van particulieren en bedrijven. Een donatie doen kan op verschillende manieren:


Een financiële bijdrage doen

De Dierenvoedselbank heeft kosten die betaald moeten worden. Denk aan: Vaste lasten, websitehosting, administratiekosten, brandstofvergoedingen en incidenteel zal er voedsel gekocht worden (denk aan voeding voor zieke dieren). Een financiële bijdrage is daarom zeer welkom. U kunt een gift overmaken op de volgende bankrekening: NL41TRIO0320523675 tnv Stichting Dierenvoedselbank Zeist of nog veel makkelijker via de doneerbutton of QR-code hier onder. U kunt dan kiezen voor een eenmalige machtiging of een doorlopende machtiging. Met een doorlopende machtiging zijn wij verzekerd van een stabieler inkomen. De frequentie en het bedrag mag u uiteraard zelf bepalen en u kunt het ieder gewenst moment (na de eerste afschrijving) stop zetten.

 

 Of scan de QR-code:


Diervoeding en dierbenodigdheden doneren

Diervoeding mag gedoneerd worden aan de Dierenvoedselbank maar niet alleen dierenvoeding kunnen wij gebruiken, ook kattenbakvulling, anti-wormmiddelen, vlooienbestrijding, stro/zaagsel/schelpenzand, snacks voor alle diersoorten, voerbakken, riemen, speelgoed, manden, enz.

Donaties kunnen tijdens de inbreng worden gebracht naar de Dierenvoedselbank of of ingeleverd worden bij de Pets Place in Zeist of de Welkoop.

Alvast bedankt!

 


Tijd en liefde doneren

Zonder tijd en liefde van onze vrijwilligers zijn we niets dus kijk vooral eens onder het kopje vrijwilliger worden