Onder geen beding zakken met voer voor de deur neerzetten (dumpen). Het enige wat hiermee gevoerd wordt zijn de ratten!

Omdat wij maar 2 dagen per maand open zijn worden voor de deur neergezette zakken voer aangeknaagd door wilde ratten en muizen. Alles wat voor de deur gevonden wordt gaat linea recta de container in, zelfs als de verpakking nog heel is. Hoe u wel spullen en voer kan doneren staat hieronder beschreven. Donaties worden enorm gewaardeerd maar wij hebben een bepaalde standaard en willen daar niet van afwijken. We hopen op uw begrip.


Een donatie doen?

De Dierenvoedselbank draait geheel op giften van particulieren en bedrijven. Een donatie doen kan op verschillende manieren:


Tijd en liefde doneren

Zonder tijd en liefde van onze vrijwilligers zijn we niets dus kijk vooral eens onder het kopje vrijwilliger worden

 


Diervoeding en dierbenodigdheden doneren

Diervoeding mag gedoneerd worden aan de dierenvoedselbank maar niet alleen dierenvoeding kunnen wij gebruiken, ook kattenbakvulling, anti-vlo en ontwormmiddelen, stro/zaagsel/schelpenzand, snacks voor alle diersoorten, voerbakken, riemen, speelgoed, manden, enz.

Donaties kunnen tijdens de inbreng worden gebracht naar de Dierenvoedselbank of of ingeleverd worden bij de Pets Place in Zeist of de Welkoop.

Alvast bedankt!

 


Een financiële bijdrage doen

De Dierenvoedselbank heeft kosten die betaald moeten worden. Denk aan: Vaste lasten, websitehosting, administratiekosten, brandstofvergoedingen en incidenteel zal er voedsel gekocht worden (denk aan voeding voor zieke dieren). Een financiële bijdrage is daarom zeer welkom. U kunt een gift overmaken op de volgende bankrekening: NL41TRIO0320523675 tnv Stichting Dierenvoedselbank Zeist of nog veel makkelijker via de doneerbutton of QR-code hier onder. U kunt dan kiezen voor een eenmalige machtiging of een doorlopende machtiging. Met een doorlopende machtiging zijn wij verzekerd van een stabieler inkomen. De frequentie en het bedrag mag u uiteraard zelf bepalen en u kunt het ieder gewenst moment (na de eerste afschrijving) stop zetten.

 

 Of scan de QR-code: