Vrijwilligers gezocht

 

Dierenvoedselbank Zeist draait 100% op vrijwilligers. Zonder deze mensen kunnen we de dieren niet helpen. Wil je ook een steentje bijdragen? Pootjes uit de mouwen voor de volgende functies:


Vrijwilliger social media

Ben jij handig met Instagram? Wij zoeken iemand die een account wil aanmaken en die kan linken aan Facebook. Dit betreft dus een eenmalig project, het onderhoud en plaatsen van berichten houden we in eigen hand.


Vrijwilliger fondsenwerving

Heb je ervaring met fondsenwerving en zou je een uurtje of 2 per week willen helpen bij de dierenvoedselbank? Dan horen we je graag!


Vrijwilliger inzamelpunt in Zeist of in aanliggende gemeente (Driebergen, Bunnik, Huis ter Heide, Soesterberg e.o.)

Heb je wat ruimte thuis zodat mensen gedoneerde spullen bij je af kunnen leveren en beschik je over eigen vervoer om het naar de Dierenvoedselbank te brengen? Dan kunnen we je hulp hard gebruiken! Wij laten je zelf contact leggen met de schenker zodat jullie zelf een geschikt tijdstip af kunnen spreken.


Vrijwilliger transport

Regelmatig mogen we ergens donaties ophalen in de regio. Het zou heel fijn zijn als er iemand is die zo af een toe een rit voor ons wil maken.

In overleg kunnen wij een brandstofvergoeding geven.


Meer info of een goed idee?

Wij staan altijd open voor goede ideeën dus laat vooral van je horen als je iets anders denkt te kunnen betekenen voor ons wat niet hierboven is genoemd.

Mail naar info@dierenvoedselbankzeist.nl

Alvast bedankt!