Vrijwilligers gezocht

 

Dierenvoedselbank Zeist draait 100% op vrijwilligers. Zonder deze mensen kunnen we de dieren niet helpen. Wil je ook een steentje bijdragen? Pootjes uit de mouwen voor de volgende functies:


Vrijwilliger fondsenwerving

Heb je ervaring met fondsenwerving en zou je een uurtje of 2 per week willen helpen bij de dierenvoedselbank? Het gaat om het bellen/aanschrijven van bedrijven en organisaties die ons mogelijk kunnen steunen. Goede vaardigheid van de Nederlandse taal is noodzaak.


Vrijwilliger promotie aanliggende gemeenten

Dierenvoedselbank Zeist helpt ook mensen die niet in Zeist wonen maar in 1 van de aangrenzende gemeenten zoals onder andere Driebergen, Bunnik, Soesterberg, Den Dolder en Bilthoven. Om het werkgebied te vergroten zijn we op zoek naar een vrijwilliger die voor ons in 1 of meerdere van de gemeenten posters wil ophangen bij bijvoorbeeld dierenartsen en dierenwinkels. Zou jij iets kunnen betekenen voor ons? We horen het graag!


Meer info of een goed idee?

Wij staan altijd open voor goede ideeën dus laat vooral van je horen als je iets anders denkt te kunnen betekenen voor ons wat niet hierboven is genoemd.

Mail naar info@dierenvoedselbankzeist.nl

Alvast bedankt!